twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

salam dinda :)
minggu nie kanda plan nak balik rumah, 
tapi x jadi, cz tiket habis, x tempah awal2 ..
hehe .. so kanda balik rumah  kawan kanda :)
kanda rasa selesa kat rumah kawan kanda nie
rasa macam sedara kanda sendiri lak ..
tiba2 kanda rasa sedih , dinda, kanda rindu dinda,
dinda ingat lagi kawan kanda yang kanda cerita dalam entry yang lepas ?
happy je kanda tengok dia orang, kanda doakan ada jodoh antara dia orang,
biakan dia orang bersama selamanya :)
kanda tetap macam nie , kanda juz berdoa hari2 kanda akan happy, even sometimes kanda alone 
dinda, kanda always doakan dinda,
setiap kali kanda teringat dinda, kanda akan doakan dinda,
dinda, doakan kanda dapat hadapi sem 2 nie dengan cemerlang yea ..
kanda nak hadiah kan 4 flat untuk parents kanda,
biakan dia orang  rasa bangga dengan kanda :) 
untuk dinda, dinda nak kanda berjaya kan :) 
bila teringat apa yang pernah dinda pesan kat kanda dulu,
kanda rasa semangat, then mesti kanda sedih ,
cz rindu dinda :') ..
masa kanda tulis entry nie, kanda kat rumah kawan kanda,
petang nie kanda baru balik matrik,
kawan kanda 2 lak ngah jalan2 dengan gf dia :) ..
melekat je dia orang 2 dinda 
happy kan dia orang :) ..
sampai sini penulisan kanda untuk kali nie,
minggu depan kanda balik rumah , cuti krismas .. 
x sabar nak balik nie , hehe ..
tapi cuti 4 hari je .. x lama pun ..
ok lah dinda, 
salam sayang Lyana Laily :)


Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 Turut Mengarut:

Putera@Mamat. Powered by Blogger.