twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

salam dinda :)
minggu nie awal cket kanda post entry kn ..
hee :)
dinda, kanda rindu dinda sangat .. emmm..
dinda ingat lagi lagu Padamu Ku Bersujud ?
sekarang kanda dengar lagu nie ..
dinda ingat lagi kenangan lagu nie ?
kanda rindu dinda sangat ..
ape yang pernah terjadi x pernah ilang di ingatan kanda ..
dinda, 
mase result keluar,room mate kanda dapat 1.7 je ..
dia down sangat ..
then, gf roomate kanda 2 x nak bf dia down ..
gf dia wat macam2 untuk bf dia ..
dinda taw, kanda rindu dinda sangat .. kanda rindu semangat dari dinda ..
then gf roomate kanda nie bagi kanda note2 untuk dtampal kat tempat roomate kanda..
kanda pun wat la plan untuk dia org :) ..
kanda bawak roomate kanda keluar ..
pastu kanda balik bilik, and tampal note2 2 :) ..
nie la note yang kanda tampal .. hehe

sweet kan :)

kanda rindu kan dinda :(
dinda, adakah kanda akan alone selamanya ?
doakan kanda yea .. 
untuk Atiqah and Husaini,
semoga korang happy2 selalu ..
setiap hubungan yang bersandarkan nama Allah, pasti akan di uji ..
menguji keikhlasan hati kita ..
kan dinda :) ..
sampai sini penulisan kanda ..
salam rindu dari kanda ..
Asalamualaikum :)

Lyana Laily :)

PadaMu ku bersujud 

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 Turut Mengarut:

Putera@Mamat. Powered by Blogger.