twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

currently dengar lagu nie. i really2 miss you. miss you damn much dinda :'( 





Lirik Lagu Rindukanlah – Encik Mimpi

Ku Benar-Benar Sayang 
Pada Dirimu Oh Kasihku 
Janganlah Engkau Ragu 
Pada Diriku

Dan Ku Berkelana Mencari 
Harapan Yang Kita Impikan.. 
Dari Terbitnya Sang Suria... 
Hingga Tenggelam..

Dan Ku Ingin Cinta Sejatimu 
Dan Ku Ingin Harapan Hatimu 
Oh Janganlah Engkau Bersedih 
Oh Ikhlas-Ikhlaskanlah.. Hatimu

Rindu-rindukanlah Diriku 
Sepanjang Hari-Harimu 
Sayangku 
Ku Adalah Milikmu 
Sayangku Adalah 
Milikmu Yang Kau Rindu..

Doa-doakanlah Diriku Di Dalam Hatimu 
Di Dalam Nafasmu 
Sepanjang Hari-harimu..

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

salam .. hye dinda ! :)

lama gila x update blog nie .. bukan lupa .. just busy sikit sekarang :) sikit je .. haha
sekarang kanda dah tahun dua dalam dekat umt. banyak menda jadi since dah setahun belaja kat sini.
study cm ne ? ok je .. hehe .. still study main2 lagi, bile la nak dapat dekan macam nie kan .. inn sha Allah sem nie :) wish me luck :)


since tahun dua nie banyak sangat komitmen kanda. 
now kanda salah seorang barisan kepimpinan PERSADA UMT. persada stand for skretariat permuafakatan siswa siswi felda. x sangka dapat pegang tanggungjawab nie. actually kalau boleh kanda x nak pegang ape2 jawatan. nak focus on study je .. maybe ade something yang kanda belaja dari jawatan nie .. inn sha Allah :)

this is me now dinda :)
Muhamad Nor Abdullah,
exco sukan dan rekreasi.



besar tanggungjawab nie. hope kanda dapat laksanakan dengan baik .. aamiin ..

sekarang alhamdulillah. kanda ada kawan2 yang baik dengan kanda, kawan2 kos kanda. sekarang kanda x stay dekat asrama lagi. x layak .. haha .. kanda stay rumah sewa .. housemate semua best ! :)

emmm .. tapi kan dinda,
siapa la orang yang dapat gantikan dinda kan .. 
rindu dinda sangat .. rindu perasaan yang kanda pernah rasa dulu.
thanx dinda. kanda boleh pergi jauh sampai sekarang nie .. 
ape yang jadi ada hikmah nya kan :)

doakan kanda berjaya realise semua dreams kanda. inn shaa Allah ..
jumpa lagi nanti dinda ..
love you - kanda :)

this is persada family :) barisan kepimpinan majlis tertinggi persada.

they are my friends !

happy with them .. alhamdulillah.
they also my friends. and, thats me ! muka penat ! haha

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Assalamualaikum wbt :)
fuhhh .. lama nya kanda x posting blog nie ..
quite busy since study kt UMT .. kanda study alhamdulillah ok , even malas2 sikit study .. hehe ..
kanda sekarang tengah tunggu result exam sem 1 .. i hope my result will be ok .. yela , study main2 kn ..
skrg kanda sem break, sebulan , n dah nak balik teregganu dah pun ..
so sem 2 kanda start 17 feb nie , i have to struggle untuk sem 2 nie , x boleh main2 macam sem 1 lagi ..
hehe ..
dinda, u know what ?
kanda x pernah lupakan dinda, i really miss you .. kanda terjumpa messages dinda masa dinda kat hospital dulu,
susah kan kita nak msg masa 2 .. bila terbaca msg2 2, kanda rasa rindu sangat kat dinda.
cinta itu tetap ada , walaupun bertahun berlalu , 
i always pray for you .. amin ..
i will post to this blog soon when i free .. 
love you ..
sincerely from your love : Kanda ..

this is me now dinda :) 

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

dinda ingat lagi x lagu nie ? :) 



kanda ngah dengar lagu nie taw sekarang .. i really miss you dinda :')

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Assalamualaikum dinda :)
miss you la dinda .. hehe .. tiap kali post mesti kanda cakap rindu dinda .. dinda jgn muak lak taw =p
kanda dh 2 minggu di Terengganu nie .. so far kanda sihat2 je :)
di sini best taw dinda , study I'Allah ok :) , tempat pun bez ..
di sini , kanda jadi ketua untuk subject Publick Speaking n President untuk kelab Kepimpinan :)
doakan kanda dapat jalankan tanggungjawab kanda disini :)
tadi siang kanda jalan di Kuala Terengganu , pas2 kan, masa tengah lepak2 di syahbandar , ada mat salleh tegur kanda n tanya jalan .. 
hehe .. 1st time kanda speaking dengan mat salleh .. dia dr francs , 
hari nie memg kanda penat gile .. jalan jammed .. penat taw drive .. hehe ..
tapi bez ! :)
dalam kanda happy2 .. kanda still teringat dinda ..
miss you damn much Lyana Laily ..
esok kanda cuti .. hari 1 Malaysia kan ..
so kanda nak relax je kat bilik .. penat jalan :)
baju pun x basuh lagi .. hehe ..
sampai sini je penulisan kanda ..
doakan kanda di sini yea dinda :)

selalu menyayangi mu :
Muhamad Nor Abdullah :)


Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed


Assalamualaikum dinda :)
ehem2 .. lamanya kanda x update blog nie kan ..
dinda jangan marah taw :) .. kanda bukan lupa , tp busy sikit .. sikit je :)
sekarang kanda dah ada dekat terengganu ,
dah seminggu kanda kt sini, sofar semuanya ok :)
minggu lepas kanda orentasi , orentasi kat sini best ! :)
x macam kat uni2 yang lain taw ..

kat sini relax je .. jadual pun relax .. x macam time matrix dulu ..
kelas kanda dah start semalam :)
sini kan pantai timur , so kelas start hari ahad and cuti hari jumaat ..
emm .. roommate kanda lak diaorang ok2 je :) .. 2 orang dari kelantan , sorang lagi dari perlis ..
tapi kanda ramai jumpa budak2 matrik kanda kat sini .. ramai .. hehe .. dh macam berkampung lak kat sini ..
orang johor pun ramai yang kanda jumpa :)

sofar kanda belum start study pape lagi , emmm .. hope semuanya ok .. doakan kanda taw ..
hari nie kelas kanda jam 9 sampai jam 12 je, relax kan jadual kanda .. x macam kat matrik dulu .. hehe ..

2 sikit cerita pasal uni kanda , pasal kanda lak , kanda sihat2 je :)
juz sore throat sikit .. well .. mybe penat orentasi kan , lawan cheer song, jerit2 .. 2 yang sampai sore throat..
kanda rindu dinda sangat2 :(
kalau dinda ada sekarang , mesti kanda cerita macam2 kat dinda ..
i always love you dinda :)
dinda, doakan kejayaan kanda yea .. kanda target, kanda nak teruskan pelajaran nie sampai master ..
i'Allah .. doakan kanda yea ..

sampai sini je penulisan kanda .. kanda nak bersiap g kelas dulu :) ..
miss you so much ..
salam rindu dari kanda ..
Assalamualaikum :)

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Setelah sebulan kita berpuasa,
kini syawal menjelma
Selamat hari raya semua,
maafkan diri ini andai tersalah kata, tersalah post , and macam2 ter lagi ,
maaf zahir dan batin :)
Salam Ukhuwah to all readers n bloggers :)


tak lupa juga buat dinda , Lyana Laily BT Lukman :)
selamat hari raya dinda :)
i love you dear :)


baju raya dinda dua tahun lepas .. warna kuning :) 
doa kanda sentiasa ada untuk dinda ..
always loving you : Muhamad Nor

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed
Putera@Mamat. Powered by Blogger.