twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

salam .. hye dinda ! :)

lama gila x update blog nie .. bukan lupa .. just busy sikit sekarang :) sikit je .. haha
sekarang kanda dah tahun dua dalam dekat umt. banyak menda jadi since dah setahun belaja kat sini.
study cm ne ? ok je .. hehe .. still study main2 lagi, bile la nak dapat dekan macam nie kan .. inn sha Allah sem nie :) wish me luck :)


since tahun dua nie banyak sangat komitmen kanda. 
now kanda salah seorang barisan kepimpinan PERSADA UMT. persada stand for skretariat permuafakatan siswa siswi felda. x sangka dapat pegang tanggungjawab nie. actually kalau boleh kanda x nak pegang ape2 jawatan. nak focus on study je .. maybe ade something yang kanda belaja dari jawatan nie .. inn sha Allah :)

this is me now dinda :)
Muhamad Nor Abdullah,
exco sukan dan rekreasi.



besar tanggungjawab nie. hope kanda dapat laksanakan dengan baik .. aamiin ..

sekarang alhamdulillah. kanda ada kawan2 yang baik dengan kanda, kawan2 kos kanda. sekarang kanda x stay dekat asrama lagi. x layak .. haha .. kanda stay rumah sewa .. housemate semua best ! :)

emmm .. tapi kan dinda,
siapa la orang yang dapat gantikan dinda kan .. 
rindu dinda sangat .. rindu perasaan yang kanda pernah rasa dulu.
thanx dinda. kanda boleh pergi jauh sampai sekarang nie .. 
ape yang jadi ada hikmah nya kan :)

doakan kanda berjaya realise semua dreams kanda. inn shaa Allah ..
jumpa lagi nanti dinda ..
love you - kanda :)

this is persada family :) barisan kepimpinan majlis tertinggi persada.

they are my friends !

happy with them .. alhamdulillah.
they also my friends. and, thats me ! muka penat ! haha

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 Turut Mengarut:

Putera@Mamat. Powered by Blogger.