twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

Assalamualaikum wbt :)
fuhhh .. lama nya kanda x posting blog nie ..
quite busy since study kt UMT .. kanda study alhamdulillah ok , even malas2 sikit study .. hehe ..
kanda sekarang tengah tunggu result exam sem 1 .. i hope my result will be ok .. yela , study main2 kn ..
skrg kanda sem break, sebulan , n dah nak balik teregganu dah pun ..
so sem 2 kanda start 17 feb nie , i have to struggle untuk sem 2 nie , x boleh main2 macam sem 1 lagi ..
hehe ..
dinda, u know what ?
kanda x pernah lupakan dinda, i really miss you .. kanda terjumpa messages dinda masa dinda kat hospital dulu,
susah kan kita nak msg masa 2 .. bila terbaca msg2 2, kanda rasa rindu sangat kat dinda.
cinta itu tetap ada , walaupun bertahun berlalu , 
i always pray for you .. amin ..
i will post to this blog soon when i free .. 
love you ..
sincerely from your love : Kanda ..

this is me now dinda :) 

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 Turut Mengarut:

Putera@Mamat. Powered by Blogger.