twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !


Assalamualaikum dinda :)
ehem2 .. lamanya kanda x update blog nie kan ..
dinda jangan marah taw :) .. kanda bukan lupa , tp busy sikit .. sikit je :)
sekarang kanda dah ada dekat terengganu ,
dah seminggu kanda kt sini, sofar semuanya ok :)
minggu lepas kanda orentasi , orentasi kat sini best ! :)
x macam kat uni2 yang lain taw ..

kat sini relax je .. jadual pun relax .. x macam time matrix dulu ..
kelas kanda dah start semalam :)
sini kan pantai timur , so kelas start hari ahad and cuti hari jumaat ..
emm .. roommate kanda lak diaorang ok2 je :) .. 2 orang dari kelantan , sorang lagi dari perlis ..
tapi kanda ramai jumpa budak2 matrik kanda kat sini .. ramai .. hehe .. dh macam berkampung lak kat sini ..
orang johor pun ramai yang kanda jumpa :)

sofar kanda belum start study pape lagi , emmm .. hope semuanya ok .. doakan kanda taw ..
hari nie kelas kanda jam 9 sampai jam 12 je, relax kan jadual kanda .. x macam kat matrik dulu .. hehe ..

2 sikit cerita pasal uni kanda , pasal kanda lak , kanda sihat2 je :)
juz sore throat sikit .. well .. mybe penat orentasi kan , lawan cheer song, jerit2 .. 2 yang sampai sore throat..
kanda rindu dinda sangat2 :(
kalau dinda ada sekarang , mesti kanda cerita macam2 kat dinda ..
i always love you dinda :)
dinda, doakan kejayaan kanda yea .. kanda target, kanda nak teruskan pelajaran nie sampai master ..
i'Allah .. doakan kanda yea ..

sampai sini je penulisan kanda .. kanda nak bersiap g kelas dulu :) ..
miss you so much ..
salam rindu dari kanda ..
Assalamualaikum :)

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 Turut Mengarut:

Putera@Mamat. Powered by Blogger.