twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

salam dinda ! ^_^
selamat tahun baru !!
:)
hari yang indah .. kan ?
tapi hati kanda tiba2 sedih bila teringatkan dinda,
diam x diam dah 2 tahun kita kenal kan dinda :)
selama 2 tahun nie x pernah kanda lupakan dinda ,
:)
u always in my heart dear,
i wonder who will be the next after u ..
and i wonder if there someone else who will love me after u,
kanda saynag kanda dinda sangat taw :)
sampai sekarang ..
dinda, tahun baru nie orang wat azam kn ?
azam kanda lak, kanda nak jadikan hidup kanda better than tahun lepas,
kanda akan kuatkan hati melangkah atas dunia nie walaupun kanda alone,
cz kanda yakin 1 hari nanti kanda x akan alone lagi,
maybe actually im not alone, but without u, i nothing,
syukur bila kanda rindu dinda, kanda akan rasa merendah diri,
bahawa kat dunia nie sebenarnya hanyalah sendiri pada zahir,
tapi batin kita selalu bertaut pada yang Esa, Allah Ya Rabb :)
tahun baru nie kanda x balik rumah pun,
kanda sambut kat hostel je ..
hehe ..
tapi matrik kanda nie memg sunyi sangat,
cz ramai yang balik rumah kan,
yang outing overnite ngan kawan2, bf/gf dia orang,
kanda duk je la bilik ..
dinda ade temankan kanda kan ;) ..
sampai disini sahaja penulisan kanda ^__^
hari nie kanda pun tataw la nak wat ape .. hehe
salam dinda :)
i always love you,
never end Lyana Laily ..

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 Turut Mengarut:

Putera@Mamat. Powered by Blogger.