twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

Alhamdulillah..

dapat award ag :).. rezeki akhir tahun...
hehe.. both award nie dtg dari Tasha sabahan gurl :)..
thanx buddy ..
 wahhh! pakej award vha itu..
sekali dua dapat :)...

Award Pertama:


Macam biasa la, ade award, mst ade soalannya.. huu~
ade soalan mst kene jawab.. 

1. Apakah yang ada rasa apabila ramai follower
ofcouse la happy.. ase bangge je ade org nk follow blog kte :) ..ag2 lau ramai follower, kembang kuncup je  idung nie :p...ngaa~

2. Pendapat Tentang Award Diatas
pinky ! :p

3.Apakah yg anda akan buat untuk mempunyai ramai Follower ?
banyakkkkk.. 1st, kte follow org lain, ngan haraoan org 2 akan follow kte balik..2nd, cube untuk tulis cerita2 yang menarik, design blog yang smart supaya ade tarikan :p..

4. Sila upload gambar award follower kamu.
nk kne upload ke ?? hehe, tgok la kt My Awards yea :)

Award kedua:


dan soalan kelayakannya ialah . .

Makanan fevret korang ape?
semua jenis masakan yang sedap dan halal ;)

sape yg korang sayang?
my family, my friends, and my beloved person :)

dh dapat award 2 x fham2 ke nk tag org?
hehe... award nie cm special cket..
so aku khusus dan umumkan org yang akan dapat award nie..

untuk award yang pertama, semua follower aku dapat award 2 :)
cz korang sudi follow blog aku nie:)..

untuk award kedua lak.. nie yang special nie..
untuk Kak Anida, cz dia la yang jd 1st follower aku dua bulan lepas :)
untuk Kak Cma, cz dia always round blog aku nie :)
untuk Kak Durra, dia pun always menyemak blog aku :)
thanx..

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 Turut Mengarut:

  1. laaaa.. mamat tag akak ker.. nape tak bgtawu.. Nseb bek keje menyemak kt blog mamat ni..hehe :P

  1. hehe.. x smpat nk bg taw :p.. bz jage anak bini nie... ngaa~ :p

  1. thank's dik...sebab selalu ingat kakLOOng....teharu rasa....

    mamat GUDD LUCK in your exam SPM...masa depan tuh.....nanti kalO di beri peluang kita jmpak naa....insya'ALLAH

  1. welcome kak nid :)..doakan mamat berjaya yea :)

Putera@Mamat. Powered by Blogger.