twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

Dia tgok blog aku ke ari nie ??
:) :) :)
aku cek blog stats, and aku tgok ade yg dari indon ,
happy nye :).. miss her a lot..
ble la dia akan balik malaysia.. miss gle.. huu~
treatment dia kt sane lum habis lg.. aku always tunggu msg dr dia..
ble dapat msg, happy je ase..
tp x dpat la msg selalu :).. 
mungkin dia on9 gne phone kot.
aku cek hari nie ade 3 kali org on9 gne phone ke blog aku..
mesti dia x dpat komen cz gne phone :$.. 
ske ble dia bace ape yang aku tulis :)..


Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

10 Turut Mengarut:

  1. awek ke dik??

  1. awek ? hehe.. lbh tept is org yg mamat syg :).. bnyk guide mamat, n tlg lam study :).. syg dia sgt..

  1. Ngeh3x, mana pic dia, tak nampak pula, hehehehe. (sambil skodeng sana sini)

  1. zura : :p pic ea kt en3 disember sua la vha :p..

  1. siapa sedia tu.. hehehee

  1. mamat mna viD tue..
    ikan bUntal x dapat tERjah g nie..
    haiyakk

  1. Tasha :
    siapakah si dia e2 ?? :p.. haha.. biarlah rahsia ;)

  1. ikan buncet :p.. eh.. ikan buntal :
    ika search SMK palong timur kt blog mamat nie.. x pun, search je kt you tube.. semua ade :p.. komen sekali taw ikan sardin !

  1. haha...mamat,kau bgi ekah mcm2 nma ea...statiC satu iaitu ikan BUNTAL da laa...ngaa~..kang ekah glamOur telebey t susah..ngaaa~

Putera@Mamat. Powered by Blogger.