twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

pg2 ag aku dah dikejut kan oleh member aku, ea call nk tnye sal broadband.. aku ingat call nk ajak dating kew.. ngaa~ :P mengatai lak.. jgn mara dinda ;)..ea tnye sal streamix , ok gak la kn..aku ingat nk suggest digi, 4 those yg tinggal kt area kg cm aku nie, ok la kai digi, cz digi ea punye line edge luas, compare ngan maxis and celcom..from my advertisement, maxis and celcom nie ea dh dapat lesen 3g, so ea org cm lebih concentrate pd line 3g, cm digi lak, ea org lum dapat 3g ag.. so ea org improvekan ag line edge or gprs, sebab 2 la line digi ok kt area kg.. and aku dah cek coverage map digi, peh, salute aku kt digi.. kt area aku luas.. if korang nk cek kt area korg, g la kt digi and g kt broadband, if x salah la.. aku pun ingat2 lupe :P.. hee~ pnjang tol explaination aku, haha.. talking base on experience laa :P.. ade gak aku bace, sorang mahluk Allah nie, ea g candat sotong pun leh surh internet kt tengah laut 2..member ea yang kai maxis and celcom dh tenggelam dh line ea org.. haha.. dasat x ?? :D ..
berbalik pd member aku td, nape aku x suggest ea gune digi, cz fee ea mahal cket la, plg murah RM68/month..RM68 if cmpur cukai and bayaran sampingan, mau RM80++ agk mahal.. so aku  x berani la nk suh ea beli..
aku pun kai celcom.. hehe murah cket..tp hati pun sakit bile line cm ciput x leh sedut.. aku yang jd cput tengok page loading error..haha..


*tp 4 those yg nk beli braodband, survey dulu la line kt tmpt korang cmne.. ade tempat ok digi, ade tempat ok maxis, and banyak tempat x ok celcom.. haha :P



pehh.. x caye aku pnjang tol aku type.. leh masuk karangan spm nie.. hee.. SPM tinggal 17 hari ag !!! (berfikir sejenak ).. hw aku yang ckgu bagi lum settle ag.. member aku beres sua..haha.. nk wat cm ne, ea memg cpat wat keje, lau bab2 menulis, ea la yang cpat ciap.. aku ?? haha.. most late in da class :D.. x pe , member aku nie duk sebelah, leh copy :P..





sebelah kiri tu la member aku, nabil..

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 Turut Mengarut:

Putera@Mamat. Powered by Blogger.