twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

time syok ngah call org.. tibe-tibe je mati.. dial lak *122#, and kuar la ea,
Baki: 0.05,
Tarikh Luput: 09.06.2014,
SMS Bonus: 0

kdt tinggal cket lak (tengok luar tingkap) cam nak ujan je.. ah, sempat la kuar jap..aku amik kunci moto kat atas meja and g kt moto, then aku masuk kan kunci 2 dalam rumah kunci and start moto.. sempat2.. aku pun pulas trotal moto smpai 100km/j.. and suddenly, gerimis start turun.. ala.. gerimis je.. ape ade hal.. aku x de darah keturunan kambing pun..

sampai je kedai top up, hujan dah start lebat..

lepas je beli top up...

ala.. cam ne nk balik nie !!!! :'( huwaaaaaa!


tu dia moto yang di'motor wash' secara percuma !

hilang habuk yang x basuh sebulan..

*moral of da story: top up la credit anda secukupnya terutamanya time-time hujan nie..

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 Turut Mengarut:

Putera@Mamat. Powered by Blogger.