twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

lalala~ tv1, tv2, tv3, tv7,tv9 sume cter tamil.. dei yenaddei (tru ayat kak geli jap).. lau sebulan depavali nie, aku pun dh x ckap melayu ag dah kt umah..huuu~
cti ari nie seari + sabtu, ahad = 3 hari.. ape nk  wat ek ?? ckgu ade bg hw, x la ramai sgt..tp lau x start wat, x siap gak keje 2 ..spm tinggal 18 hari ag.. hurm.. takut laa~ anyone can give me a couple of advice ?? tinggal 2 minggu lbih je..nk update blog pun smpai x smpat.. ( cm la study jew kt umah :P )..
jap ! warden umah dh seru .. ( Mat ! mandi !)




fuhh! lege cket dh andi!


aku nie name je umah besepah ngan buku.. tp study nye x gak (bkan malas , kurang rajin cket jew)
tgok 2 buku aku yang bersepah:





haa! aku tibe2 nk taw sal nuffnag ads, tol ke leh dpat uwet dr mende 2 ?? cm ne nk wat ?? n nanti uwet kte 2 msuk kt ane ?? ape yg kte kne wat untuk dpat uwet 2 ?? urmmm.. ape ag ek aku nak tanye.. pape je la, aku nak taw sume sal nuffnag nie...


ok laa~ aku nk xplore dapo dlu.. haha.. adios~ sayonara~ hasta la vista~ hehe..
salam..

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 Turut Mengarut:

  1. takle empok, nak bebel neh..:P jgn malas2, bace buku cepat! hahahahah

Putera@Mamat. Powered by Blogger.