twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

Hari nie : sabtu.
Status : lum mandi ag... hahaha.. jgn ckp pape.. aku taw aku x masyam :P
now playing : benar-benar by adam (thinking of sum1)


urmm... pg nie aku dh boring... x taw nk wat ape.. target nk wat revision akaun ngan ad math.. tp tgok la if x de aral yg melintang(MALAS) :P ..


aku ingat nk promote cket sekolah aku.. hehe.. skola bese, plajar nye je yg luar bese.. aku nk promote pun blog aku lum publish ag..so x bez la kan.. n pg nie atie aku agak tersentuh bile aku bace blog  'Doa Buat Alanna' blog yg d abadi kan khas untuk alanna yg telah kembali ke rahmatullah... even aku juz as reader, tp aku rase ape yg mak Alanna 2 tulis ikhlas, n besar rasa sayang yang wujud... besar ujian ape yang dihadapi oleh dia...aku juz hope, kakak tersebut tabah menghadapi semua ujian yang telah Allah berikan, Allah x akan memberikan ujian yang melebihi kemampuan hamba-Nya...if koran bace blog nie, korang g la surf blog 'Doa Buat Alanna' n korang akan faham ape yang aku rasa sekarang...

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 Turut Mengarut:

  1. wahhhhhhhhhhhhhhh AKAK org pertama kew FOLOW kamu dik???? Btw SALAM PEKENALAN...seselulaa singgah Bloq akak erk........

Putera@Mamat. Powered by Blogger.