twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

Ngaa~ aku tgok rmai gak yang up date blog dia orang.. haha.. aku pun nk update gak :P ..tp x da modal lak nk cerita ape .. urmm.. any way, thanx 2 KaK Nids cz became ma 1st prngikut.. heee.. thanx kaka.. ade gak org nk follow blog nie.. xceli aku nk g umah kaka aku, tp ea akte nagh andi lak.. kate andi jap, dh 1 jam aku tggu.. ape la kaka aku sorg nie wat... xceli ea juz kaka angkat aku, aku x de family kandung pun..mybe ade.. ntah la.. so family kaka aku nie is slah sorg family angkat aku.. kekadang aku g lepak umah ea... (tlis blog sambil tengok Siti Kelembai ) :P .. sape suke tgok cter nie ?? angkat kaki :P :P.. habes dh cter nie.. aku nk g umah kaka dlu.. daa~ 
* kak nids, thanx 4 da 1st komen ;)

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 Turut Mengarut:

  1. Thanks follow lovehunter.. Sila ambil BWalking award ni di link berikut

    http://permatakudurra.blogspot.com/2010/10/blog-post.html

Putera@Mamat. Powered by Blogger.