twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

asalamualaikum dinda ^_^
lama nya x update blog nie .. bersawang dah blog kanda nie ..
hehe .. kanda rindu sangat kat dinda .. terus kanda update blog nie ..
dinda, esok kanda dah start exam ..
a bit nervous .. cz its my final .. i'll do all my best ..
exam kanda habes 26/4, so lepas exam je dengan rasminya kanda dah tamatkan program matrikulasi kanda kt melaka nie ..
sedih kanda nak tinggalkan tempat nie .. kawan2 .. semua dah macam adik beradik ..
if kat rumah mesti sunyi .. :)
nak balik nti kena kemas bilik ..
alaaa ~ penat nye .. dinda datang la tolong kanda ! hee ^_~
kanda ada apply jadi fasi untuk new intake akhir bulan 5 nanti ..
really hope dapat la .. nak tgok macam mane batch baru matrik melaka nie .. :)
dinda .. i really love you :)
from the deep of my heart ..
doakan kejayaan kanda ..
terakhir untuk entry kali nie :)
asalamualaikum cinta ..

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 Turut Mengarut:

  1. Assalammualaikum dik…
    Wish u all the best n gud luck!
    ^_^

  1. thanx kak cma ! ! ^_^ 1 paper done .. 7 yet to go .. huhu

Putera@Mamat. Powered by Blogger.