twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

Assalamualaikum :)
bismillahirohmanirohim ~
lame nye x posting kt blog kanda nie .. this few weeks, i quite bz due to exam juz around da corner ..
biase la, dh nk exam nie banyak trial , kelas , kerja .. 
2 minggu lagi kanda akan final exam .. doakan kanda yea dinda ..
kanda rindu dinda sangat2 .. dulu bila kanda nak exam, mst dinda akan bagi semangat kt kanda .. hehe
i really miss it yana :) ..
habis je exam nanti kanda pun balik johor .. habis dah matrik ..
sedih nye nak tingalkan kawan2 .. roomate .. semua dah macam family sendiri .. 
x pe lah, setiap pertemuan mesti ada perpisahan .. kan dinda :)
kanda still dilema nk pilih kos ape untuk degree nanti .. emmm ..
kanda x sure lagi ape yang kanda minat sebenarnya ..
mybe kene wat solat istiharah .. 
doakan kanda kt sini yea dinda ,
i really do miss you ..
exam kanda start selasa 17/4 sampai 26/4 .. i'Allah kanda akan balik segamat 28/4 ..
mybe kanda nak jalan kt melaka nie dulu sebelum kanda balik nanti ..
29/4 bufday dinda kan :) .. kanda ingat lagi .. hehe .. emm .. still mekar diingatan kanda ..
kan bes if dinda ade dengan kanda sekarang ..
sekarang dah nak jam 1 pagi .. kanda sammbung stdy dulu sebelum kanda tido .. 
asalamualaikum dinda ..
Ana behibek Lillahi Taala Lyana laily :)


Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 Turut Mengarut:

Putera@Mamat. Powered by Blogger.