twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

Currently play : Bagaikan Bidadari - Tomok

dinda, thanx a lot .. kerana dinda, kanda dapat semua nie , dapat semangat, siapa sangka kan kanda dapat improve dlam study, even kanda x dapat jadi cm dinda, tp kanda syukur sangat mempunyai dinda .. i love you damn much yana, sekarang masa nya kanda pula yang akan bagi semangat kt dinda .. kanda dah buat keputusan, kanda akan sambung matrik , if dinda ade, hope dinda bagi pendapat , i stilll need ur support , i need ur love yana :$ ... kau bagaikan bidadari ..
lagu nie untuk dinda,
1 day, kanda akan nyanyikan nie utk dinda,
dinda,
even kita jauh di mata, hati kita tetap bersama ..


Bagaikan Bidadari

Bagai sebuah cerita aku dan dia
Bermula hanya matanya yang mempersona
Dia membuatkan hari-hariku
Bagai sempurna tiada celanya
Malam ku gelisah siang ku tertanya
Jika kau tak bersama

Korus
Hadirmu bagaikan bidadari
Melengkapkan langkahku yang terhenti
Kaulah permaisuri gelap dunia tanpamu
Umpama nafasku tak berhenti
Jika kau hilang dalam hidup ini
Percayalah kasih cintaku padamu

Tak pernah hilang
Tak akan pergi

Kitakan terus bersama
Bukan untuk seketika tapi untuk selam-lama
Jangkau kasih kita hingga ke akhirnya
Kita bagai di syurga

(Ulang Korus)

Tak pernah hilang
Tak akan pergi
Tetap di hatiku
Kekal di hatiku
Hanya kamu
Tetap di hatiku
Tetap di hatiku

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 Turut Mengarut:

Putera@Mamat. Powered by Blogger.