twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

semalam kan aku g pusat komputer kan..
ade la satu kelas lam kursus komputer nie akan belajar cara menaip dengan betul..
baru la aku sedar yang cara aku menaip nie salah..
huuuuu~


nie dinamakan figuring typing guide..
jenuh aku nk follow figuring guide nie..


macam mana ek cara korang menaip ??
follow macam pic kt atas nie ek ???
susah 2..
aku try la, banyak tol kes salah type..kes jari terabur pun ade.
wuinah..

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 Turut Mengarut:

  1. ha kau...
    kalo taip mCmtue..
    smpai Esok x sudah buat ENTRy...
    hahhaa...
    mamat..KITA DA mERdEKA...ngaa~
    eh2..dpat PLKN?

  1. tu memang subject asas dia dik.. tp masa belajar je org ikut pastu kita akan menggunakan keselesaan kita je bila menaip. dorang nak biasakan kita guna dua belah tgn bila menaip & tak tertumpu pd satu jari jer...

Putera@Mamat. Powered by Blogger.