twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

Lamanya aku x postiing nie..
sampai nk bagi tajuk entry ape pun blur dh.. haha !
Exam lame habes dh, ari isnin lepas.
Baru hari nie aku dapat posting, bz gle..
Ari nie sehari suntuk aku jalan2.
(geram gile asik salah typing je.. hishhhhh! Blur !)
Td aku g register kursus computer , penat pusing Gemas, tempatnye cm x nk bagi org belaja je..

Malas la aku nk belaja kt c2..then g Segamat, aku g Taman Yayasan,
pusing2 satu taman, penat pusing lastly jumpe gak la pusat computer kat situ,
tp dh x bukak lak pusat komputer 2.. hishhh..
ok, g bahau lak, korang la, segamat 2 johor, bahau lak negeri Sembilan,
jauh beb !
pk la sendiri cm ne aku punye penat siang td..

usha2 kt bahau ade la satu pusat komputer nie,
nama die Pusat komputer Rakan Maju,
ok gak la tempat nie, banyak mende yang belajar,
tp paling cepat belajar 3 bulan, lame gile !

aku malas r, dh r aku nk cepat
aku cri lak pusat komputer yang kawan aku pernah g dulu,
memang target nak g kat situ pun..
(hishh, salah type ag !!!! )
Pas aku jumpa Pusat Komputer Setia 2,
Aku wat survey, harga ok, aku ingat nk amik pakej sebulan,
Tp kene datang kelas 4 kali seminggu,

Jauh beb bahau ngan umah aku,
Lau dekat leh la cter nk datang hari2,
Lastly aku amik pakej 2 bulan, kene datang 2 hari je seminggu,
Ok la kan, tp nk g bahau tiap minggu?
Aku harap la cepat habis, penat doe !

p/s: bile la aku nk wat tag mengetag nie..
banyak hutang tag kene wat nie.. huu~

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 Turut Mengarut:

  1. dik dtg belajar ngan akak la.. dulu pun akak ngajar kelas basic computer jugak

  1. Kak Takel:
    yke kak ?? lau dekat mesti mamat dh datang belajar ngan akak dah..

  1. Mula-mula memang susah. Lama-lama, cara menaip camni lebih cepat dan mudah.

Putera@Mamat. Powered by Blogger.