twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

semalam aku telah di tag oleh Kak Ila untuk join BlogLarian ..
haha.. looked intresting...
Kak Ila kate leh skodeng2 org gune blog nie :p.. ngaa~ kan bez 2..
so aku pun join la....
Blog nie diasas oleh Wak Padel :p
lau nk join, kne ade pengerasnye.. pelembut or pelembab x dterima.. harap maklum!

antare pengeras2 yang di minta oleh Wak Padel ialah:
           siap wakk !

  • Lengkapkan Slogan "saya suka berblogwalking kerana ..." (tidak melebihi 30 patah perkataa

 saya suka berblogwalking kerana nti leh dapat ramai kawan ! ;) leh dapat info2 menarik gak 
  • Tag 3 orang kawan atau lebih
Azura 'n' Tasha the sabahan gurl ;)
Eqa ganu kite ;)

          already told wak :p
  • Akhir sekali Masukkan tajuk dan link en3 tadi dalam komen ini bersama tajuk blog untuk di senaraikan

Siap siaga wak padell :p

Ok siap !! mission completed :)

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

10 Turut Mengarut:

  1. mamat..ikan buntal la...
    wuaa..
    oke...tQ mamat..((:

  1. ika : haha.. ikan kembom kan ag bez :p

  1. tq2..... :)

  1. sha : welcome2..... :)

  1. tp sya x pandai... :(

  1. huit...get set..go..katenye marathon...mst nenex yg menang nih....

  1. alaaaa~ nex ila join lak.. kne duk tepi nie bg nenex menang.. krg nages lak ea lau kalah . . ngaa~ pis no war kak ila :)

  1. Semoga berjaya dalam peperiksaan yang akan menjelang.

  1. thanx bunge :) !

  1. dah siap .. ty ! =)

Putera@Mamat. Powered by Blogger.