twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !


hari nie aku still sekolah.. hari terakhir kt sekolah, hari nie la hari terakhir aku jmpe ckgu2, cz certain ckgu duk luar, so ea org balik kg la cuti lame nie.. if cikgu yg duk dekat je, mybe ea org ade la cti nie.. pg td macam bese rutin hari jumaat, kte org akan bace yasin beramai2... pas bace yasin, form 5 and form 6 kne tunggu after assembly untuk agihan kod upu.. tp aku x beli.. huuu~ cz mase beli 2 aku x de fotostate ic.. ckgu kate x pe, aku leh beli untuk fasa 2, 10/1/11 nti.. lege cket atie aku.. pas agihan kod borang upu 2, ckgu wat spot check cket .. dak laki kne cek rambut.. 


panjangnye rambut pengawas sorang nie.. haha.. yang ptong rmbut 2 s/u peperiksaan sekolah kte org.. yang sebelah 2 lak GPK HEM kte org..


nie dia ketua kelas yang rambut panjang.. lau aku jd cikgu 2, aku bg licin je kepala ea..


yang nie lak ngah tunggu turn utk servis potong rmbut percume ..

aku mase nie ngah lepak lam dewan.. sebelah je lokasi kedai rambut nie..


dewan sekolah aku kecik je ;).. lajur kedua dari kanan korang 2 la tempat duduk aku.. yang depannn sekali!


dak 2 orang nie ngah study , aku join je :P..
ea org kos sn, aku kos akaun, x same.. tp nasib baik ea orang ngah study BM ..


 sekali pandang , aku tengok member aku nie cm ngah pangku dak perempuan nie..
:P

rehat!

hehe.. tp aku x rehat pun.. nie la keja aku :P ::






 nie karya yang ade pada dinding sekolah aku..

taman sekolah aku,
tman ke ? leh la, taman mini ek..



tahun 2011, taman nie akan jadi taman koperasi.. banyak perubahan tahun depan..

blok di cat baru..

nie lak bangunan baru sekolah aku..siap dan mula digunakan pada awal tahun ini.


 Dataran Kejat B, our assembly place..

Dataran Kejat A , jd tempat parking kereta,



mane semua org ?? 


 kat cnie rupenye ;)..
2 semua classmate aku, xcept sorang parasit kelas lain..

nie la isi kandungan sekolah aku, ade yang 'gile', sewel..sengal ? 2 x yah cakap la..macam2 yang kite org belajar sepanjang 5 tahun kat sekolah nie.. SMK Palong Timur , punya cerita di sebalik nama.. cehhh.. ayat..


2 olz SPM candidates, do your best, make our school be the best..
InsyaAllah..

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 Turut Mengarut:

  1. tgk,akak dah salah komen kt n3 lain..

    isk...kod laie..:)

  1. kak cma :
    hehe.. siap ! mamat pun x pasan sal kod nie :P .. thanx kaka !

Putera@Mamat. Powered by Blogger.