twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

tgal 22 hari lagi... kecik besar, kecik besar je aku tgok kalendar nie..
bulan nie dh sebulan lebih aku kai broadband celcom, tp bil fee nye x smpai2 ag.. asal ek ?? karang x pasal2 line aku kena block..member aku dh dapat dh fee bil dia, dh bayar dh pun.. aku ade tnye kt kedai sal broadband 2, ade ke ea suh aku surf kt celcom.com.my, kalau macam 2 bek aku x yah tanye kt org 2.. nk sambung study !
sape2 yang taw sal broadband aku nie comment la post nie.. salam ..

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 Turut Mengarut:

Putera@Mamat. Powered by Blogger.