twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

Assalamualaikum dinda ! :)
hehe .. dalam diam dah hampir penghujung Ramadhan dh ..
sekejap je rasa .. rasa macam baru semalam kanda wish Ramadhan kat dinda :)
hehe .. ist of all , sorry kanda x update blog nie lame .. 
kanda bz sikit la dinda , macam kene buat time puasa nie ..
beli barang , uruskan borang2 pendftaran semua 2 :)
so far sekarang urusan kanda 80% siap :)
yang lain i'Allah siap dalam raya nanti :)
hari nie kanda dapat print slip pendaftaran u ..
sebelum nie daftar on9 , bayar yuran semua 2 , so hari nie print slip pendftaran nya ..
dalam slip 2 ade la num bilik semua ..
kanda dapat aras 3 ! haha .. tinggi !
tapi x pe la :) .. hehe
and tadi kan dinda , kanda cek la number matrik kanda,
bila tgok num matrik kanda , kanda senyum jew :)
UK28429 
hehe .. kenapa ek ?? ehhh .. ade birthday dinda kat situ la :) 0429 ..
hehe .. kebetulan kan dinda :)

SWEET KAN ALLAH NIE :)

kanda tekad akan capai Ijazah Kelas Pertama nanti ! :)
and if ada rezeki , kanda nak sambung master .. i'Allah :) ..
doakan kanda taw ..

dinda , rindu dinda sangat2 :)
kanda sihat je di sini .. juz cuti 4 bulan duk rumah je , badan pun naik ,
errr .. xpe2 .. nanti kat u mesti susut balik .. hehe ..
ok lah dinda .. :) .. sampai sini penulisan kanda untuk kali ini ..
salam rindu dari kanda , sampaikan rindu kanda di angin lalu
Assalamualaikum wbt ..
:)

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 Turut Mengarut:

Putera@Mamat. Powered by Blogger.