twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

Assalamualaikum WBT dinda :)


1st of all,
kanda nak bg taw dinda, in da last post i said that i will take jpj test n get UPU result in da same week rite ? :)
so .. kanda lulus ujian jpj 2 :) .. sekali test je .. markah full .. hehe :)
and paling happy skali , kanda dapat tawaran UPU :) .. 
dinda nak tahu mana kanda dpat ?
jauh sangat .. tempat yang kanda janji nak bawa dinda kt sini dulu :)
kt mane ek ?
emm .. Terenganu :) ..
i wonder why i get there :) .. mybe ada hikmah nye ..
kanda still teringat masa kanda pergi terenganu dulu , dinda ade kan :) ..
mybe sepanjang perjalanan 2 nanti akan ade kenangan dinda ..
i really miss you yana :')

ehh .. lupa kanda nak bg taw course yang kanda dapat :)
kanda dapat course yang kanda minat, counselling and psychology :) ..
emm .. syukur sangat dinda .. Alhamdulillah ..
tp mula2 kanda target dapat Research University .. tp x de rezeki :)
xpela .. nak belajar kat mana2 pun boleh kan :)
doakan kanda yea dinda :)


i really miss you ..
miss you too much ..
Assalamualaikum :)

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 Turut Mengarut:

  1. Salam Mamat..

    Lama btol kita tak contact kan..nway tahniah dik sbb dah berjaya masuk UNI n dapat plak course yang adik minat..akak sdri pon dah lama tak update blog.BZ kot..hehe..papepon keepi' touch yer.

    Jaga diri, hiasi peribadi dgn sifat2 mahmudah..INGAT ALLAH sentiasa :)

Putera@Mamat. Powered by Blogger.