twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

salam :)
morning dinda ! ^_^
awal pagi lagi kanda dh tulis blog nie :) 
kanda sekarang dah jarang tulis blog .. 
saje nak wat dinda tertunggu2 .. hehe .. jahat kan kanda nie ..
dinda, kanda rindu dinda sangat2 :'(
ermm, every single night, i remember 2 u .. i cry alone in ma heart ..
dinda , bulan depan result kanda keluar ..
kanda takot ..
hope kanda dapat yang terbaik untuk diri kanda ..
sekarang kanda dah start sem 2 ... :)
nie lah sistem MATRIKULASI , even result belum kuar, semesta 2 dh start,
rushing kn :) 
lepas result kuar nanti baru lah ade orang yang kena buang ,
kanda takot :(
doakan kanda yea dinda 
dinda, kanda rasa alone,
ntah la , bila tgok orang lain happy,
kanda rindu sangat kat dinda,
dinda yang pernah buat kanda happy dulu :)
bagi semangat kat kanda,
even kanda down, dinda tetap support kanda , sampai kanda boleh pergi matrik nie :)
thanx dinda :) kanda sedih, cz kanda x dapat teman dinda, bagi semangat kat dinda,
cm yang dinda wat kat kanda dulu,
dinda :)
nanti kanda upload pic kanda masa pergi KAKOM 2 yea .. dinda ingat ag kn ?? 
yang kanda wakil melaka 2 :)
sekarang jam 7.28 a.m. :) kuliah kanda start jam 9 .. 
sampai sini je penulisan kanda untuk kali nie ..
salam rindu dari kanda buat

Lyana Laily Binti Lukman :)

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 Turut Mengarut:

Putera@Mamat. Powered by Blogger.