twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

salam ..
dinda nk taw ?  hari nie kanda rindu sangat kt dinda,
bila bangun tido pagi td, kanda asik sebut2 nama dinda,
bila kanda sedar yang kanda sebut nama dinda,
tiba2 kanda ase sedih sangat,
kanda rindukan dinda sangat2 :'(
hanya Tuhan yang tahu akan hati kanda nie,
sometimes i wonder, adakah kanda akan happy,
without u ..
ada ke orang yang akan sayang kanda, macam dinda sayang kanda,
boleh ke kanda sayang orang lain, macam kanda sayang dinda,
kanda tak kan terus sedih, kanda akan cube jadi ceria,
kanda taw, if dinda ada sekarang, mesti dinda x nak kanda sedih kan,
kanda sayang dinda sangat :$

dinda,
semalam kanda baru je habis muet :)
soalan boleh tahan la .. semalam paper speaking,
Alhamdulillah dh lepas,
then, 21 Oct nanti kanda akan start final exam,
sampai la 3 Nov nanti,
pastu kanda cuti, cuti 2 minggu,
tapi kanda dapat cuti 4 hari jew ..
sedih nye .. 7 hb kanda kena balik matrik dh,
cz kanda g bertanding kt selangor 10 hari ..
sampai la 17 hb , then 19 lak kanda ada muet lagi,
paper listening, writing n reading
pack kan jadual kanda :)
wish me luck dear ..
sampai sini je  penulisan kanda kali nie,
salam :)

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 Turut Mengarut:

  1. Penantian akan berakhir suatu hari nanti ~
    Bersabar la untuk menunggu hari itu tiba

  1. This comment has been removed by the author.
Putera@Mamat. Powered by Blogger.