twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

salam dinda :)..
banyak yang kanda nk cter kt dinda..
tataw nak mula dari yang mana :) ..
macam2 kanda lalui minggu nie, suka duka,
tp apa yang kanda lalui semua nya wat kanda rindukan dinda,
kanda rindukan dinda sangat2 ,
dinda, if dinda ada, mesti dinda akan support kanda kn,
i really miss you .. hati nie terasa sunyi,
i always pray 4 u yana ..
final exam kanda juz around the corner,
if dulu dinda mst akan challenge kanda bila nk exam kn :)
dinda akan cabar kanda dapatkan result yang terbaik ,
tp semua 2 dulu , sekarang kanda kena bangun sendiri,
i really miss you .
kanda dah bg taw dinda belum yang kanda dapat wakil kebangsaan lam tarian ? :)
dr dulu lagi kanda minat seni, dinda taw kn .. ingat ag dulu dinda kate nk aja kanda sumazau, then kanda aja dinda zapin .. kan bez if benda nie realiti ..
dalam tarian 2 macam2 suka duka yang kanda lalui,
doakan kanda yea dinda ..
sampai sini entry kanda wat masa nie ..
salam Lyana Laily :)

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 Turut Mengarut:

Putera@Mamat. Powered by Blogger.