twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

ari nie aku x de modal lak nak cter..
nk cter sal ape ek ???
ape yg aku wat pg nie ?? check blog jap.. bese laa, line pg nie laju cket.. pastu aku wat breakfast.. nape ??? x caye aku masak.. hehe.. time sekolah aku la yg masak.. mak aku rest cket.. 2 pun kekadang aku rajin aku masak la.. lau malas, aku masak je kt kedai :P..
ok.. nk cter sal ape ag ek ?? urmmmmmmmmmm..
lau dh x de cter wat pe la posting en3.. ish3.. hehe, saje jew nk posting...lame sgt x posting nti nmpak malap lak blog nie..

semalam sekolah aku wat konvension majlis pengawas.. 4 batch yg laz kt sekolah nie, kte org akan dapat sijil.. kt sijil 2 ade gred pencapaian kte org..if kte org pnye performance as prefect good, so we'll get A.. tp aku nk dapat A ?? hehe.. aku sign org bertugas, tp aku x bertugas..dapat la B.. ingat kan dapat C.. cz aku nie if ade xtvt pengawas aku x ske datang..except lawatan ke Melaka 2.. ha yg 2 aku rajin lak join.. 2 yg ckgu pengawas 'bengkek' ngan aku.. hehe.. pas2, laporan tugasan tahunan exco pun kau x hantar :P.. [dasat tol aku ek] .. Tp dapat B.. ok la ek.. member aku dpat C..tp malas same level ngan aku.. mybe aku exco, so ckgu bagi lbih cket la kot.. tp yg aku pelik ag, ketua pengawas pun dapat C ? ? hehe.. pape je la.. sape suh ea malas kan..

x sangke, aku dh nak habis sekolah dh..exam pun dh nk dekat.. gemuruh + gabra + seram sejuk + menggigil = undefined.. huhu.. classmate aku asik tnye, 'kau target bpe A ?' 'Bpe A kau target ?' 'A
 kau target ape ?' huhu.. nk je aku jawab straight A.. tp study pun melompat..nk straight A.. km salam je la.. huhu..tp aku malas x bermakna aku x study ;) hehe..

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 Turut Mengarut:

Putera@Mamat. Powered by Blogger.