twitter

Penulisan Seorang Putera ??? tajuk cm skema je ek.. hehe..ape2 pun, hope korang x boring menyemak kt cnie... 1 more, SELAMAT DATANG !!! ;) welcome 2 da zone !

Adoey.. lame nye x posting.. cm lelap lak blog aku nie...
biasa la, org busy nk exam.. ngah lam mood exam nie, nk posting pun x de idea huu...

blur jap ..


(setelah 35 minit blur)

cz ngah exam nie, aku cter sal exam je la ek ??
ade org nk bace ke leu eku cter sal exam ??
1st of all, lege cket la sj dh lpas, skrang subject focus aku add math, science, akaun, ekonomi and agama,
math ?? study add math je dh ok...

td 'twin' aku bg taw ape yang maybe kuar akaun,


waaaaa ! akaun pengeluaran ?? aku memg lmah gle la..
ag2 akaun kelab 2..

sesape yang amik akaun, bg taw la aku ape yang spot..
science skali,
agama aku dh ade spot.. sape nk ?
ha ! ekonomi gak .. add math ngan math x yah la, wat latihan je..
Eko ade 10 ari free pass akaun, leh study..
Ekonomi aku skip dlu lam list aku..

LUPEKAN SPM SEKEJAP


malas tol pg nie..  ARGHHH ! ase cm nk makan org lak.. sape nk serah diri ? ?
tbe2 tringat kat Kak Durra lak, lame ea x posting since ea pndah,
hehe.. maklum la, busy cket la 2 duk ngan mr hubby :p ..
dah setengah jam aku ngadap pc nie, dr td x idea pun nk celoteh nie...
memg berhabuk la pale aku nie.. nti nk g services centre la.. nk adjust cket pale aku nie..

TIBE-TIBE JE

tibe2 je tringat kt dia lak.. teringat kenangan 2 sume.. sape 'dia' ? kenangan ape ??
hehe, biar la 'dia' je yang taw sape 'dia'.. 
ngaa~ ape aku cakap nie ??

Stumble
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 Turut Mengarut:

Putera@Mamat. Powered by Blogger.